Jdi na obsah Jdi na menu
 


Démon: Povstání - 16. díl

 

Chvíli ho rukou takhle dráždila, ale nakonec už to nevydržela a zajela mu rukou i pod spodní prádlo. Odpovědí jí byl tichý potlačovaný vzlyk.

Ale, tak ono se nám to nelíbí?” zapředla Mai a pohlédla mu do obličeje.

Prosím... Nech toho...” zašeptal a po tvářích se mu koulely slzy.

Proč bych měla?” usmála se Mai a znovu rukou zajela do jeho spodního prádla, kde sevřela jeho chloubu a začala ji zpracovávat. Druhou rukou ze sebe mezitím stahovala oblečení.

Když docílila toho, že se mu konečně postavil, obkročmo na něj nasedla a navedla si jeho penis do sebe. Potom na něm začala rajtovat, jak na koníčkovi. Když ucítila, že došel vrcholu, stejně, jako ona, slezla z něj a začala se pomalu oblékat.

Potom přešla k tajným dveřím, otevřela je a odešla, nechávajíc ho tam poníženého ležet v slzách.


 

Slyšel, jak se za ní zavřely tajné dveře. Měl na sebe vztek, vztek na to, že je slabý, že jí nedokázal odporovat! Držela ho tu bůhví, jak dlouho, nutila ho předstírat, že je druhý král démonů, nutila ho to dělat tak dlouho, až tomu uvěřil. Myslel si, že nad ní má navrch, ale neměl...

Vztekle praštil pěstí do polštáře, ale ničeho tím nedocílil. Vstal z postele a přešel k mechanizmu, co otvíral vchod. Praštil do něj a vyšel ze sklepa. Zamířil si to do koupelny, doufaje, že nenarazí na Mai. Kdyby na ni narazil teď, asi by se neudržel a jeden z nich by to pak zaplatil životem, a on si byl téměř jistý, že by to byl on, kdo by zařval...

Možná ovládal dva elementy, ale rozhodně se nemohl rovnat někomu, kdo ovládal tři. A navíc byl plnohodnotný démon... Jediný, kdo by se jí mohl postavit, byl ten demigod s údajně stříbrnou aurou. Začal věřit tomu, že je to pravda a že někdo takový existuje. Musel tomu věřit, potřeboval tomu věřit. V tuhle chvíli to bylo jediné, na co se mohla jeho mysl upírat, jediné, co mu dávalo ještě jakous takous naději, že Mai bude poražena.

Nechal na sebe stékat vlažnou vodu a smýval ze sebe její doteky. Stál tam skoro hodinu a utápěl se v depresi a temných a chmurných myšlenkách. Nakonec ale vodu zastavil a oblékl se. Se sklopenou hlavou sešel zpět do své vyhrazené místnosti a vyčerpaně se svalil na postel.

Nejdřív spát nechtěl, ale únava byla nakonec silnější, než on a tak během několika minut usnul neklidným spánkem, kde se střídaly sny, ve kterých Mai škrtil s těmi, kde byl jejím otrokem a ona si s ním dělala cokoli se jí zachtělo.


 

>>>*♥♥♥*<<<


 

Co uděláme s tím, že je tady?” zeptal se Akira, když naskládali špinavé nádobí do myčky a on si vzpoměl, že mu Kait odpověď na tuhle otázku zamlčel.

Budeme tě muset honem rychle vytrénovat, abys byl schopný se s ním utkat, až přijde čas,” vzdychl démon. “Potíž je v tom, že to budeš muset zvládnout rychleji, takže to asi bude náročnější, než bych si přál. Zvládneš to?”

Nemám na výběr. A navíc, on je hrozba, která musí být zažehnaná,” vydechl Akira.

Tak jdeme na to?” zeptal se Kait a kývl hlavou k místu, kde byly dveře do sklepa.

Akira jenom kývl a vydal se za démonem, který už byl na půl cesty tam. Sešli po schodech a chlapec si vzpomněl na slib, který mu Kait včera dal.

Dlužíš mi výuku zacházení s dýkou,” obrátil se na démona a sevřel dýku v ruce.

Vidíš, málem bych zapoměl,” usmál se Kait a sevřel v ruce katanu.

Takže, co mám udělat prvně?” zeptal se Akira.

Ta dýka má jednu výhodu, můžeš ji proměnit v jakoukoli zbraň. Nevýhoda je ovšem to, že pokud ji proměníš ve střelnou zbraň, bude mít jenom jednu střelu, takže lepší jsou meče, nebo jiné sečné, či bodné zbraně,” začal vysvětlovat Kait. “A první, co uděláš, bude, že se napojíš na auru té dýky a proměníš ji ve zbraň takovou, jakou chceš.”

Takže volba zbraně je na mně?” zeptal se pro jistotu Akira.

Ano, kompletně,” kývl Kait.

Tak dobře,” zabručel Akira a zavřel oči.

Stop,” zastavil ho Kait.

Co?” nechápal Akira a otevřel oči.

Musíš to udělat s očima otevřenýma,” vysvětlil Kait. “Pokud je zavřeš, tak hrozí, že už je taky znova neotevřeš, pokud bude tvůj soupeř rychlejší.”

Aha,” hlesl Akira a zkusil to znova. Chvilku to trvalo, ale nakonec na to přišel.

No vidíš, že to jde,” pokýval uznale hlavou Kait. “A teď vyzkoušíme, jak ti to půjde v praxi, protože nastanou chvíle, kdy budeš muset pružně uprostřed boje měnit zbraň.”

Myslíš, že to zvládnu?” zeptal se Akira.

Obávám se, že nebudeš mít na výběr,” zabručel Kait, “protože já budu používat takový styl boje, abys k tomu byl donucen. Ale neboj, nakonec to bude přirozená věc, že to budeš dělat podvědomě.”

A co teda teď?” zeptal se Akira a sevřel v ruce meč.

Teď,” opakoval zamyšleně Kait a vytahoval z pochvy katanu, “se budeš muset bránit!”

S těmi slovy na Akiru zaútočil. Nejdřív jen lehce, aby vyzkoušel, jak to Akirovi půjde, když ale zjistil, že je chlapec docela dobrý a mečem se ohání celkem zkušeně, zkusil trochu přitvrdit a změnil styl, kterým až doposud útočil. Jaké bylo jeho překvapení, když se Akira pružně přizpůsobil a jeho meč se během setiny sekundy změnil v štít, kterým odrazil útok vedený na hlavu a vzápětí zaútočil na Kaitovy nohy tyčovou zbraní.

Kait vyskočil na kamenný stůl a se smíchem zavolal: “Stačí, stačí.”

Proč?” zeptal se Akira. Ale tyčovou zbraň proměnil opět v dýku, kterou si připnul na opasek.

Protože jsi lepší, než jsem si myslel. Nevím, jestli je vůbec něco, co bych tě v této oblasti mohl naučit,” odpověděl Kait.

Ale...” protestoval Akira.

Žádný ale. Budeme ale denně trénovat, protože možná máš schopnosti, ale nemáš fyzičku,” zabručel Kait a tak začal první den, pardon, večer, jejich tréningu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Katharine Colt

slashistka.blog.cz,31. 3. 2011 18:37

Takže nejdřív- Aaaaaaaaa! Kvůli tomu začátku. Ano chápeš správně xDD Zabita ovšem nebudeš xD Na to jsem až příliš mírumilovná duše xDD Ehm.. Dobře- Tak jenom občas. Ale i to se počítá! xDD A asi tě začnu obdivovat, že ještě dokážaš napsat něco hetero. Já už jsem asi ztracená.. *teď by potřebovala ten obrázek s tou zebrou nebo co to bylo a nápisem: A boy with a girl? A znechuceným výrazem xD* Ehm- no jo.. Je to se mnou špatný xD Zvykej si xD
Ten démon, který je u Mai se mi líbí čím dál víc. Respektive- Jeho myšlenky a sny.. Teda- Jenom jeden druh těch snů. Kruci.. Proč neuteče a nepřidá se k Akirovi a Kaitovi? Kdyby se spojili tak by beztak měli přesilu xDD Oproti malé holce, která si myslí, že může všechno..
Ta dýka- Pěkný to vynález. Takovou chci taky! xDD Sice by mi k ničemu nebyla ale líbí se mi, takže tak.. xDD Spoustu věcí mám taky k ničemu a mám je jenom protože se mi líbí. No ne? xDD Vidíš? Už plácám kraviny xDD Radši se měj xDD

AnnElfwind

portae.estranky.cz,31. 3. 2011 18:54

Jo, já vím, ten začátek. Ale to jinak nešlo. Já je potřebovala něják rozeštvat a znásilnění mi přišlo jako nejlepší způsob. xD Jo, jsem zvrhlá a zvrácená, ale už jiná nebudu,t ak si lidičky zvykejte. xD
No, napsat jednu heteroxesuální scénku, to by až takovej problém nebyl, horší to bude, až se vrátím k psaní povídky Svatá dýka, kde jsou hlavní postavy dvě holky. To bude horší. S povídkou Larus nebude problém, tam prostě ty dva dám dohromady, ale jsou povídky, u kterých prostě slash napsat nepůjde a toho se docela děsím.
Jo, ten démon, který je pořád označený nálepkou "on"... xD Taky se mi líbí. A právě proto, že se mi líbil čím dál víc vznikl ten plán s tím, že Mai je hlavní antagonista. A ta dýka, to vlastně není můj vynález, to jsem si vypůjčila z knih od Carol Berg. Holt není nad dýku, která se dá proměnit. xD
BTW: Taky mám spoustu věcí jenom proto, že se mi líbí, ne proto, že bych je k něčemu měla. xD