Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cesta krále 7

29. 4. 2011

 

Acher chtěl nejdřív ucuknout, ale nakonec se Vincovým rtům podvolil. Ten si na něm něžně vynutil vstup do jeho rtů a pak přiměl jeho jazyk, aby se zapojil do boje o nadvládu. Když jim po chvíli došel kyslík, odtrhli se od sebe.

Vince pohladil Achera po vzrušením zrůžovělých tvářích a opět ho políbil. Jak ho lábal, tak ruka, kterou si ho nepřidržoval, sklouzla k zavazování tuniky, kteoru měl Acher na sobě. Povolil pásku, kterou byla převázaná a zajel svou nenechavou rukou pod ni.

Vince se rukou zastavil na rameni a tuniku z něj částečně odhrnul. Potom se s polibky přesunul na odhalenou část kůže. Již po prvním cucfleku se Acherovi z úst vydralo slastné zasténání.

Vince se pro sebe usmál a pokračoval v ožužlávání Acherovy klíční kosti. A zatímco Achera tímto zaměstnával, nenápadně mu tuniku sundal úplně. Takže když se od něj pak oddálil, mohl ho vidět od pasu nahoru svlečeného.

Hej, co to...?” nechápal Acher, kam se mu oděv poděl.

A to je jen začátek,” zašeptal mu Vince a sjel rukou k jeho rozkroku.

Acher jenom vydechl, když mu Vince přejel po vyboulenině v kalhotách. A pak se v Acherovi asi něco zlomilo, ale najednou šel všechen stud stranou a jeho ovládla touha. A rozhodně se mu nelíbil fakt, že on byl dopůl těla nahý a Vince měl na sobě ještě úplně všechno.

Hbitými prsty rozvázal šňůrky na Vincově svrchní kazajce a ta šla k zemi. Horší to bylo s drátěnou košilí, protože Acher byl o mnoho menší, než Vince, ale rytíř si ji ochotně sundal sám. Ovšem halenu, kteoru měl ještě pod ní, tu už z něj zase Acher serval sám. A to skoro doslova. Takže byl zázrak, že zůstala v jednom kuse.

Brzdi, brzdi,” snažil se ho Vince krotit, ale moc veliký účinek to nemělo. A tak se Vince rozhodl, te teda né a převzal iniciativu opět do vlastních rukou. Sklonil se k němu a přivlastnil si jeho rty v polibku. Divokém a nespoutaném.

Rukou mezitím opět sjel k Acherově rozkroku, ale tentokrát to nevzal přes kalhoty, ale zajel s rukou dovnitř a přejel po celé délce Acherovy chlouby. Potom opět ruku vytáhl. Acher nespokojeně zabručel.

Dočkáš se,” usmál se Vince a Acherovy kalhoty šly k zemi.

Nefér!” zavrčel Acher, když zjistil, že je nahý a Vince na sobě stále má nějáký ten kousek ošacení. Zapracoval tedy na zapínání jeho kalhot a během pár vteřin byli nazí oba.

Acher přejel rukama po Vincově vypracované hrudi a dál dolů, až k tříslům, kde se zastavil. Zvedl pohled a pohlédl Vincovi do očí. Ten se usmál a přitiskl si ho k sobě. Takže jejich mužství se dotýkala.

Vince opět Acherovy rty uvěznil v polibku a jednou rukou si ho za záda přidržoval u sebe, zatímco druhou sjel níž, až k jeho rýze a dál k otvoru. Potom, za stálého líbání a laskání Acherova těla, zajel prstem dovnitř. Ucítil, jak se svaly stáhly, ale nakonec povolily a Vince uslyšel slabý slastný vzdech, který byl tlumený právě jeho hrudí, ke které se Acher tisknul.

Vince Achera povalil a dál jej líbal. K prvnímu prstu se přidal další a potom ještě třetí.

Nakonec prsty vyndal a odpovědí mu bylo nespokojené zabručení, které se vydralo z Acherových úst.

Neboj, tohle je teprve začátek,” zapředl Vince a prsty nahradilo něco většího, jak svým penisem začal pomalu pronikat do Achera. Ten nejprve ztuhnul, jak to bolelo, a zaryl nehty do Vincových ramen. Ten toho ale nedbal, dokud v něm nebyl až po kořen.

Potom zůstal v klidu, aby si jeho partner zvykl. Setřel Acherovi slzy a políbil ho.

V pořádku?” zeptal se.

Snad...” popotáhl Acher.

Vince se v něm tedy zkusmo pohnul a když mu odpovědí bylo slastné zavzdychání, začal přirážet ještě rychleji. Zatímco přirážel, sklonil se ke svému partnerovi a začal si hrát s jeho bradavkama. Chvíli je objížděl jazykem, chvíli líbal, pak je prozměnu nasál a lehce zkousl, jenom, aby je pak znovu políbil.

Když se blížil vrcholu, nechal bradavky bradavkama a zatímco Achera líbal jako zběsilý, sklouzl rukou k jeho penisu a začal ho třít v rytmu přírazů. Netrvalo dlouho a oba vyvrcholili. Acher vyčerpaně ležel pod Vincem, který měl co dělat, aby se udržel na rukou a nezavalil ho.

Vystoupil z něj a padl do trávy vedle. Zhluboka oddechoval. Acher mezitím popadl dech a naklonil se nad něj. Jemně ho políbil a zašeptal: “To bylo úžasné!”

Vince mu polibek oplatil, usmál se na něj, ale pak se posadil.

Radši se obleč, pokud nechceš, aby se ti dva vrátili a viděli tě takto,” podotknul a poukazoval na skutečnost, že jsou v otevřené přírodě a kdokoli může kdykoli přijít a vidět je.

Acherovi se v očích objevilo zděšení. Rychle se zvedl a začal hledat své ošacení. Našel je a překotně se do něj začal soukat. Vince se tomu pousmál, ale nekomentoval to. Místo toho na sebe začal navlékat to své.

 

Vince na sebe zrovna házel poslední kousek oděvu, když kousek od nich zašustilo křoví a zjevili se Armén a Liam. Liam byl rozcuchaný a ve vlasech měl větvičky, trávu a listí. Armén byl také rozcuchaný, ale listí ve vlasech neměl. Ani nic jinýho.

Vince k nim otočil svůj pohled a koutky úst mu zacukaly v potlačovaném úsměvu.

Je možné, že jste dělali to stejné, co my?” zeptal se Arména, když ti dva přešli až k nim.

To záleží na tom, co jste dělali,” usmál se lišácky Liam, takže měl úsměv od ucha k uchu.

A co jste dělali vy?” nedal se Vince odhodlaný to z nich vyrazit dřív, než to oni vyrazí z něj.

Dokud nepovíš ty, tak se nic nedozvíš,” pousměje se Armén a přitáhne si Liama k sobě.

Aha, takže jste spolu měli sex,” oznámí suše Vince, když vidí, jak se k sobě mají.

To není fér! Jaks to uhod?” skučí Liam.

Jste zpocený, máte trávu ve vlasech, jste rozcuchaný a máte ne zrovna upravený oblečení,” odtušil Vince. “A než se do mě pustíte, tak ano, provozovali jsme tu stejnou činnost,” usměje se.

Já to věděl!” vískne Liam. “Já věděl, že vy dva jste pro sebe jako stvoření!”

Dobrá, konec zábavy,” oznámí Vince. “Prozatím,” dodá, když vidí, jak se na něj upře trojice nasupených pohledů. “Nejprve Baron a pak zábava.”

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář